Пипа Мидълтън показа порасналия си син (Вижте какъв сладур е Артър – Снимки)

Гласувайте за статията

Синът на Пипа Мидълтън истинско ангелче, на 15 август Артър става на десет месеца

Пипа Мидълтън която е сестра на Кейт и нейният съпруг Джеймс Матюс станаха родители миналата година през октомври. От тогава до днес бебето бе видяно само веднъж благодарение на папараците.

Не може да се твърди, че Пипа по някакъв начин крие малкия Артър от фотографите. Тя често се появява по улиците на Лондон, тикакайки бебешката количка. Но понеже е закрита момченцето й остава невидимо за обективите на камерите и фотоапаратите.

Снимка: ru.hellomagazine.com

Скоро се случи изключение. Младата майка бе видяна да се разхожда с Артър в парка Батърсий. Който се намира на брега на река Темза. Десетмесечния син на сестрата на херцогинята на Кеймбридж се бе излегнал спокойно в откритата количка. А папараците, които никога не дремят успяха да го щракнат.

Снимка: ru.hellomagazine.com

Както отдавна е известно Пипа Мидълтън е голям фен на фитнеса. Тя се грижи сина й още от малък да спортува активно. Първите уроци Артър получи когато бе едва на четири месеца. Тогава майка му го учи да плува, предават от ru.hellomagazine.com.

От скоро родителката му, която е спортна личност води със себе си малкото си съкровище на йога. Пред репортери на Дейли мейл тя разказа как хлапето се е срещнало с йога позите за първи път: „Бебето прекара по-голямата част от тренировката в позата на кобрата, дъвчейки килимчето ми и естествено се опита да избяга”, шегува се госпожа Филипа Матюс.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар