Пипа Мидълтън показа бебето Артър (Ексклузивни снимки на малкия сладур)

Гласувайте за статията

Пипа Мидълтън показа сина си, семейството заедно с бебето са на почивка в Сейнт Бартс

Пипа Мидълтън, която стана майка за първи път през октомври и роди син Артър от съпруга си милиардера Джеймс Матюс за първи път се показа с бебето.

Цялото семейство замина на зимна почивка в Сент Бартс. Курорта е по-известен с прозвището си „Остров на милионерите”.

Снимка: graziamagazine.ru

Пипа, сина й и мистър Матюс са се настанили в едни от семейните хотели Eden Rock. Който принадлежи на бащата на Джеймс и е дядо на бебето. Папараците успяха да нащракат семейната двойка заедно с малкия им син. Който в момента е на три месеца.

Снимка: graziamagazine.ru

Това са първите кадри с новороденото. До сега Пипа го водеше на разходка с бебешката количка, но никога не бе показвала публично лицето на наследника си.

Снимка: graziamagazine.ru

Така, че фотографите успяха да направят истински удар когато заснеха за първи път с камерите си Артър Матюс-младши.

На снимките се вижда как сестрата на Кейт Мидълтън е прегърнала малкото си съкровище макар да е много трудно все още да се определи на кого повече прилича Артър. Дали на мама или пък на татко, предават от електронното издание за светски новини graziamagazine.ru.

На следващия ден Пипа и Джеймс бяха забелязани да отиват заедно на плажа Columbier. На който може да се отиде единствено с яхта. Семейната двойка бе видяна да плува в кристалните води на лагуната в Сейнт Бартс и да се наслаждава на красивата природа.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар