Пикси Фокс – моделката с над 100 пластични операции (Вижте я преди и сега – Снимки)

Пикси Фокс – моделката с над 100 пластични операции (Вижте я преди и сега – Снимки)
5 (100%) 1 vote

Пикси Фокс е едва на 26, а вече се е подлагала на повече от 100 пластични операции

Пикси Фокс е пристрастена към пластиките, махнала си е шест ребра

Пикси Фокс съвсем спокойно може да кандидатства за титлата „Жената с най-много пластични операции в света“. Шведската моделка е едва на 26 години, а вече се е подлагала на над 100 интервенции с цел да се доближи максимално до идеала си за красота. А именно – момичетата от анимационните филми.

Пикси Фокс сега и преди операциите

Пикси Фокс сега и преди операциите

Пикси е променила хирургически цвета на очите си, има няколко операции на бюста, а наскоро си уголеми задните части и устните чрез инжектиране на собствена мазнина. Освен това тя си е махнала шест ребра, за да направи талията си максимално тънка.

Моделката, която е учила за електроинженер, признава, че изглежда много по-различна от преди операциите. Но все още не е напълно доволна от визията си и планира още пластики. „Никога не съм имала комплекси от визията си, нито преди, нито сега. Просто имам определено виждане за начина, по който трябва да изглеждам. И ще го постигна“, споделя Пикси.

За догодина тя е планирала още 10 операции като в допълнение ще носи и нон стоп корсет, за да влезе в Книгата на Гинес като жената с най-малка талия в света.

Тя не крие, че родителите й не одобряват трансформацията й и го отдава на твърде консервативното им възпитание.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар