Петя Раева блести с тяло на модел (Вижте как се поддържа във фoрма 8 години)

Гласувайте за статията

Петя Раева блести с перфектно тяло на модел, похапването по празниците не й се отрази на фигурата

Петя Раева спокойно можем да наречем успяла жена в борбата с килограмите. Бившата депутатка с тялото си доказва, че съветите й за здравословно хранене действат перфектно.

Вече 8 години минаха от времето когато бизнездамата свали за година 32 килограма. Извая тяло като на манекенка. И като, че ли никой не си я спомня по времето когато водеше битка с наднорменото тегло.

Днес Петя Раева е символ на жена, която сбъдна според някои невъзможната си мечта да победи собствената си природа. След като издаде две книги с препоръки за здравословен режим на хранене самата тя е доказателството, че нейната диета работи.

Чаровницата, която позира с мерки на модел не крие, че си има своите прегрешения понякога. Особено по коледните и новогодишните празници й се случва да прекали с някои забранени храни.

Раева споделя обаче, че щом минат веселбите се връща към обичайното си хранене. Натрупаните няколко килца от горе безвъзвратно си отиват.

Блондинката признава, че само веднъж седмично може да прегреши с баничка, пица или парче сладкиш. През другото време яде здравословно. Но винаги с мярка.

Елегантната дама доверява една своя тайна. Стигнала е до заключението, че закуската не е най-важното хранене. А и без друго й е трудно да закусва защото не си ляга с кокошките. Основното й хранене е вечерята. Но винаги спазва условието да има няколко часа време между храната и лягането. И най-вече припомня никога да не се консумират на едно мляко и плодове, предават от  hotarena.net.

За обяд си взима парче чисто месце. С гарнитура от някакви зеленчуци. Както се сещате обядва в следобедните часове.

Петя Раева не случайно има слава на жена с перфектна визия. Всичко по нея е естествено и истинско.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар