Петър от Фермата скъса джоба (Пилотът останал без пари заради пандемията, драпа за 100-те бона)

Петър от Фермата скъса джоба (Пилотът останал без пари заради пандемията, драпа за 100-те бона)
4 (80%) 1 vote

Петър от Фермата е готов на всякакви конспирации, за да спечели 100-те бона

Ковидът докарал до просешка тояга пилота Петър, който се ожали пред поредната кулинарка във „Фермата”, че вече е безработен. „Освен семейство, за съжаление вече нямам и работа”, процеди пилотът и обясни, че заради китайският вирус полетите рязко спрели. „Останах без работа и сега, ако има втори икономически удар, ще стане страшно за мен.

Трябва да плащам 750 лева потребителски кредит плюс квартира, а нямам пари“, ожали се той и на най-близкия си приятел в шоуто – президентският гвардеец Калоян. Жалбите му обаче ядосаха зрителите, които не могат да си обяснят как авиатор със солиден стаж няма спестявания. „За пилоти работа има, ама тоя е въздухар. На 30г пилотите имат собствено жилище и друг тип сигурност. В кризи такива като него, които са наблюдатели в кабината се изхвърлят. И като гладна хиена иска с Калоян да се делят парите, че да си гарантира някой лев”, пише зрителятКалоян Петров.

петър от фермата

Снимка: бТВ

Калоян побърза да го успокои. „През зимата ще дойдеш да живееш при мен, в една стая ще спим, ако трябва!“, отсече Калоян, който пък изплаща ипотека и издържа възрастния си дядо.

Притиснати от банките, гвардеецът и пилотът са силно мотивирани да спечелят шоуто и приза от 100 бона. Преди няколко дни двамата се уговориха, ако двамата стигнат до финала и единият вземе парите, да ги раздели поравно с другия. Предложението дойде именно от скъсалия джоба пилот, но бе радушно посрещнато от авера му. Така остава въпросът има ли конспирация между двама от най-вероятните участници във „Фермата” за финала и така няма ли да излезе, че победата е предрешена, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар