Петър и Антония от Фермата станаха гаджета (Пилотът я отмъкна под носа на Калоян – Подробности)

Гласувайте за статията

Пилотът отмъкна любимата на гвардееца под носа му, след края на шоуто

Петър и Антония от Фермата се загаджиха след края на риалити формата. Това е последната новина, която обикаля медийното пространство.

Секссимволът и асеновградската дизайнерка въртят любов, след излизането на пилота от Фермата. Двамата все още крият връзката си, но хора от обкръжението им знаят, че са интимни.

По време на шоуто гвардеецът Калоян си бе загубил акъла по красавицата Тони. Той търсеше близост с нея, гушкаше я, грижеше се за нея, а когато бе седмичен фермер Антония бе по-привилегирована от останалите.

Снимка: Инстаграм

Калоян не веднъж призна за чувствата си към нея и как му стопля сърцето.  Най-добрият му приятел обаче не се повлия от сърдечната му тръпка и най-безцеремонно му я отмъкна.

Пилотът и дизайнерката са гаджета
Снимка: Инстаграм

Запознати коментират новата двойка и са сигурни, че няма да се задържат заедно дълго. В момента изживяват страстта си и консумират връзката си.

За съжаления се говори, че Петър е останал без пукнат лев заради липсата на полети. В шоуто той сам сподели, че парите, които изкарва са мизерна сума и едва успява да погаси вноските по двата си кредита.

За разлика от него Антония е глезлата на мама и на тати. Родителите й я издържат. Дизайнерката има апартамент в София и кара луксозен „Мерцедес”. В последно време свидетели твърдят, че пилотът Петър шофира нейния баровски джип. А бившите фермери се смеят зад гърба им и коментират връзката им така: „С Петър са един за друг. Да преживее коронакризата, пък после ще му мисли.”

Летецът затвърди имиджа си на разбивач на женски сърца. Той първо ухажваше Жанета Осипова, след нея се задяваше с Хепи Ванче, флиртува с Даяна Ханджиева, а накрая оплете в мрежите си и подсигурената Антония, предават от „Уикенд”, цитирани от „Марица”.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар