НАГЛА! Новата песен на Мария — КРАДЕНА! (ДОКАЗВАЩО ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Фолк певицата откраднала новия си хит от гръцка група

Поредната нагла кражба във фолка, накара феновете на Мария да се червят от срам. Докато музикални критици и меломани сипеха комплименти по повод новия хит на певицата „Пази сърцето си“, запознати веднага я уличиха в кражба.

Новата песен на Мария - открадната

Новата песен на Мария – открадната

„Невероятно парче!“, „Браво!“, „Истински хит!“, „Това се казва добра музика“, хвалеха в един глас фенове и критици певицата. Дори и някои от най-отявлените анти фенове на чалгаджийката я поздравиха за песента и заявиха, че този път е показала класа и стил в музиката.

Оказа се, обаче, че поредния „авторски хит“ на певицата съвсем не е неин. Гръцката група „Vegas“, още през лятото е пуснала парчето си в мрежата и то вече има над 3 200 000 посещения. А родната фолк дива най-нагло е откраднала музиката и вокалите, без дори да си направи труда да смени поне аранжимента.

В чалга средите вече се коментира, че Мария вероятно ще плати солена глоба на авторите на парчето, ако се стигне до съд. Вместо наистина да се опита да направи нещо свое и оригинално, изпълнителката пак реши да „вземе назаем“ един от най-големите хитове на съседите. „Браво! Пак успя да открадне поредния гръцки хит“, коментиран фенове на певицата. И се червят от срам заради нея.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар