Песента на Криско и Слави с рекордна гледаемост

Песента на Криско и Слави с рекордна гледаемост
5 (100%) 1 vote

Песента на Криско и Слави Трифонов отчете рекорд по гледаемост в социалната мрежа за видео споделяне YouTube

Видеоклипът към „Гледай как се прави“ https://www.youtube.com/watch?v=ycgvsLVtofA излезе в началото на месеца и и до момента генерира над 4,5 милиона гледания.

Видеото е една от най-скъпите музикални продукции, правени в България. То е с участието на над 20 популярни модели и плеймейтки, сред които „Мис Плеймейт 2017“ Нора Недкова, чието име беше спрягано за гадже както на Криско, така и на Слави.

Декорът е специално създаден за снимките, реализирани в продължение на няколко дни. А екипът, работил по лентата е от над 70 човека. Цялата визуална продукция е ръководена от режисьора Кирил Киров-Коко, с който Криско има вече седем клипа.

Криско„Гледай как се прави” има и свой танц, в който двамата певци се движат като египтяни. Египетската тематика е част и от облеклото на Криско, който рапира пред скъпи позлатени коли.

Музикален продуцент на песента е Криско, който е и автор на текста и музиката, като проектът му предизвика многобройни коментари от страна на меломаните. Любопитно е да се отбележи, че това е първият поп проект от години насам, в който водещият на „Шоуто на Слави“ се включва като гост изпълнител.

Междувременно съвсем скоро Криско трябва да обяви и нов артист в лейбъла си „Адаманд“, където вече се изявяват Тита, Боро Първи и Димчо. Следващият голям проект на рапъра обаче не е свързан с музиката, а с хранително-вкусовата промишленост.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар