Перфектна?! Тайните на Кристи Бринкли лъснаха (Ето защо не остарява)

Гласувайте за статията

Кристи Бринкли блести на 63, лъснаха тайните й за вечна младост

Кристи Бринкли блести в списание „Спортс илюстрейтид“. Супермоделът от 80-те изглеежда зашеметяващо на 63 години. С безкрайно дълги крака, стегнати мускули на корема, ослепителна кожа и усмивка, с която засенчва слънцето на плажа. Манекенката позира в компанията на двете си дъщери като е трудно да се каже, че е тяхна майка. Изглежда повече като тяхна по-голяма сестра.

Кристи Бринкли с дъщерите си

Но всичката тази убийствена красота, която сякаш не се повлиява от законите на времето Бринкли не дължи само на гените си. Блондинката е истински откровена когато признава, че е зависима от ботокса.

Кристи доверява, че редовно преминава терапия с ботокос. Инжекциите си слага само в шията и в някои части от лицето.

Завинаги се е зарекла да се инжектира в челото. Още си спомня първия път когато й поставили токсина в горната част на лицето се получила истинска катастрофа. Ботокса променил формата на веждите. И вместо да изглежда подмладена моделката гледала сякаш е тъжна, предават от dailymail.co.uk.

Вместо в челото Кристи си слага токсина в шията. Така си стяга двойната брадичка и премахва вертикалните бръчки.

Красивата русокоса 63 годишна жена разкрива и как се е отървала от сбръчканите си колене. Чрез специална лазерна терапия, която стимулира производството на колаген и протеини краката й станали като на младо момиче.

Все пак изкусителната дама предупреждава, че не всички процедури като инжекции с ботокос, лазерни и енергийни лечения  са напълно безболезнени. Тя смята, че има голяма доза истина в старата поговорка „Без болка няма печалба”. Която пък напълно отговаря на българската народна мъдрост „Трай бабо за хубост”.

Вижте още снимки на Кристи Бринкли в нашата галерия!

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар