Перфектна ли? Дженифър Анистън лъсна с бръчки и увиснала кожа (Вижте как се състари – Снимки)

Гласувайте за статията

Дженифър Анистън остарява красиво, но напоследък лъсват всичките й недостатъци

Наскоро Дженифър Анистън показа всичките си несъвършенства, които са вследствие на възрастта. Това се случи по време на презентацията на „Утрешното шоу”, в което актрисата участва.

За първата част на събитието 50-годишната хубавица се появи с бяла къса рокля. С минижупа си тя разкри стройните си крака. Но по-наблюдателните забелязаха един недостатък. Кожата на коленете на Джен бе твърде отпусната и увиснала.

Снимки: sm-news.ru

Известен е факта, че коленете, шията и ръцете издават истинската възраст на жената. Като много дами прибягват до козметични процедури и си стягат кожата в тези проблемни области. Анистън обаче не го е направила.

За  втората част на лъскавото събитие, която се състоя в David Geffen Hall чаровнатата Рейчъл от „Приятели” се появи с вечерен тоалет. Който й бе прекалено тесен и описваше корема на звездата.

Снимка: sm-news.ru

Фотограф засне актрисата в момент когато тя не позира. На тази снимка се видя, че тя не е в най-блестящата си форма. На кадъра Джен е без всякакви филтри и фотошоп. А и светлината й изигра лоша шега. Всичките й бръчки и несъвършенства лъснаха на фотото.

Въпреки стиловите грешки, които холивудската звезда направи напоследък тя е призната за красавица и не само, а за една от най-красивите жени на света. Според проучване Дженифър Анистън е най-желаната от мъжете актриса. Обичат я заради нейното естествено обаяние, чар и непринуденост, предават от sm-news.ru.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар