Перфектна ли? Галена лъсна с пъпки и двойна брадичка (Вижте я без фотошоп – Снимка)

Гласувайте за статията

Певицата стана втора Андреа, замазва дефектите си с фотошоп

Галена винаги се е стремяла да има перфектен външен вид. Ако видите снимките в личния й профил в Инстаграм ще си кажете, че е перфектната красавица.

Дали обаче в действителност нещата стоят така? Оказва се, че когато някой фен снима фолк певицата на живо  участие лъсва истинската външност на Галена.

На необработена снимка Галена е с подпухнало лице, пъпки и двойна брадичка. а на другата има кожа като китайски порцелан
Колаж: ХотАрена

На необработеното с фотошоп фото личат всичките й несъвършенства, особено по лицето. Когато не е играла виртуалната баданарка изпълнителката е с подпухнало лице, множество пъпки по него и двойна брадичка, видяха от ХотАрена.

Има повехнала кожа и торбички под очите, вероятно от нощния живот, който води заради професията си. Тя прилича на леличка, която преждевременно се е състарила.

Такава е истината, която не се харесва на феновете. Които са свикнали да се възхищават на своята любимка и да я виждат на обработените снимки в социалната мрежа, на които е в блестящ вид и няма нито едно петънце или пъпчица по нежното си лице, гладки и съвършено като китайски порцелан. Но такава е всъщност смядовката единствено на картинка.

Някои от тях пишат: „Ми, тя прилича на бабичка, бе…”, „Това не е ли Анита Майзер?!”, „Тя отдавна изглежда като жена на 50 години преждевременно остаряла”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар