Перфектна, а? Николета Лозанова лъсна с широк нос и хлътнали очи (Вижте я без фотошоп – Фото)

Перфектна, а? Николета Лозанова лъсна с широк нос и хлътнали очи (Вижте я без фотошоп – Фото)
5 (100%) 1 vote

Плеймейтката на живо – нищо общо с професионално обработените снимки с фотошоп

Николета Лозанова, която преди време призова дамите да не обработват снимките си с компютърни програми, самата тя не пропуска да го прави.

От Хотнюз попаднаха на фото на любимата на Ники Михайлов, което не е пипнато с фотошоп. А нейният вид е много по-различен, отколкото на снимките в социалната мрежа.

В Инстаграм например плеймейтката е със силно подчертани скули, изразителни очи и черти и фино лице. Тялото й е перфектно откъдето и да го погледнеш е безупречно. Но на необработените кадри можем да установим, че Николета никак не е толкова съвършена.

Николета Лозанова без фотошоп – нищо общо с професионално обработените снимки

Снимки: Инстаграм

Очите на смятаната за красавица номер 1, на която подражават куп тийнейджърки са хлътнали, носът й никак не е идеален, челото й е прекалено голямо, краката й не са толкова дълги и тя не е определено тази мадама, която е на снимките в Инстаграм, предават от Хотнюз, цитирайки „Уикенд“.

Николета Лозанова обаче рядко си позволява сама да обработва снимките си. За тази работа тя се е  доверила на специалист, който с помощта на съвременните приложения оформя чертите на лицето, извайва тялото на 33 годишната моделка и така се получава образа й на уж съвършена жена. Която трудно можем да разпознаем ако срещнем случайно на улицата.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар