И родните звезди станаха за СМЯХ с фотошоп (КУРИОЗНИ СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Вижте кои звезди се разкрасяват с фотошоп

Те греят от първите страници на множество списания, но трудно можем да кажем, че са еталон за красота. Още повече, че умело скриват недостатъците си не с грим, а направо с фотошоп. Корекциите им обаче предизвикват у форумци само смях.

Форумци се чудят Златка ли е това или Галена

Форумци се чудят Златка ли е това или Галена

Съвсем наскоро Златка Димитрова за пореден път предизвика присмехулни забележки като пусна своя снимка в социалните мрежи. На нея моделката така се беше редактирала, че форумци се чудеха на себе си ли прилича или на Галена.

Галена показа завидна талия с фотошоп

Галена показа завидна талия с фотошоп

Фолк певицата Галена също неведнъж е ставала за смях с фотошоп снимките си. Съвсем наскоро певицата пак се ремонтира с редактиращата програма, а форумци си паднаха от смях. Но разлика от миналата година, този път изпълнителката не се опита и да се втали по този начин.

 Открийте десетте разлики - Марая направо се оля с фотошопа

Открийте десетте разлики – Марая направо се оля с фотошопа

Що се отнася до колежката й Марая, тя направо втрещи фенове и интернет потребители с претенциите си за модел. Чалгаджийката показа перфектно тяло на плажа по бански, което обаче съвсем не беше нейно. Форумци направо паднаха от смях при вида на певицата. „Благодари на фотошопа, че ти е придал човешки облик“ коментираха те.

Андреа отдавна има фотошопа за свой най-добър приятел

Андреа отдавна има фотошопа за свой най-добър приятел

Не по-малко смешна изглежда фолк певицата Андреа, която редовно се разкрасява с фотошоп. Очевидно редакторската програма е пръв приятел на изпълнителката, особено след като неведнъж с нея Андреа е прикривала десетки дефекти.

Дори Азис се ремонтира с фотошоп

Кралят на поп фолка  Азис също редовно прибягва до фотошоп. Изпълнителят често залага на ексцентрична визия, но понякога и тя не му е достатъчна. За да постигне идеален вид Азо непрекъснато се ремонтира. Ако има време при пластичния хирург, ако не — с програмата за снимки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар