КОИ СА ТЕ!? Звезди, които трудно ще познаете (ФОТО)

Гласувайте за статията

Едни от любимките на народа, които едва ли биха искали да си спомнят за визията си от онова време

 

Годините летят, а красавиците в поп-фолка стават все по-неразпознавеми. Промяната е нормална и неизбежна, но тя е особено шокираща, когато непрекъснато се преобразяваш с помощта на пластичните хирурзи.

Те самите дали биха се познали?! А какво остава за нас…Все пак, с повече взиране лъсват имената на тези любимки на народа, а техните верни фенове няма начин да не се сетят кои са.

Уникално! Как да ги познаеш?!

Уникално! Как да ги познаеш?!

Камелия, Кати, Рени, Таня Боева и Глория. Застанали с усмивка на лице преди повече от цели 10 години. Каква трансформация, а?

Парадните им облекла не могат да скрият, че някои са си още съвсем плоски и не се перчат с щедри пазви, каквито ги виждаме сега. Други и в лице трудно бихме ги сравнили с визията им от настоящето. Със сигурност чалга звездите не биха желали подобни снимки да се размятат в мрежата, но почитателите жадуват за още и още от живота им и всичко свързано с тях. Особено сърдита би била Глория. За нея знаем, че толкова изпада в паника от миналото, че дори не иска телевизията-майка на „Пайнер” да върти старите й клипове.

Днес не всички от хубавиците на фотото могат да се похвалят със завидна кариера, но пак си остават емблематични за лекия жанр.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар