Певиците на „Пайнер” си въртят подли номера

Гласувайте за статията

Затишие преди буря ли е мълчанието на Андреа относно интригите, в които я забърква Цвети Янева

През последната седмица интригата между две певици разбуни духовете в чалга средите.

Джена и Андреа са в добри отношения

Андреа се впусна в яростна битка със своя колежка. Без да споменава името на виновницата, блондинката заяви, че няма да пее на концерта, организиран от нейните продуценти.
„Истинската причина не е в поредния ми PR ход, а в една от певиците, която в желанието си да бъде Андреа е готова на всичко. Включително и да си плати, за да има своите 5 минути слава на моето място”, разкри истината гаджето на Кубрат Пулев.
Нейните верни фенове веднага заподозряха, че въпросната нагла певица е Цвети Янева и я освиркаха по време на изпълнението й. Янева слезе от сцената с насълзени очи, защото освен подигравателните викове, по време на изпълнението й, феновете скандираха името на Андреа.
Други пък спрягаха името на Джена, която е сочена като любимка на Митко Пайнера. И тъй като брюнетката пя преди Преслава медиите решиха, че именно тя е главната виновница за липсата на Андреа.
В крайна сметка Джена проговори. Певицата споделила със свои близки, че е бясна на гаджето на Цвети Янева – депутатът Делян Пеевски, който е пуснал грозния слух за интимни отношения между нея и шефа й. Според изпълнителката в стремежа си да набута приятелката си, тлъстия депутат я наклеветил като любовница на Митко Пайнера. Певицата била категорична, че няма никакъв проблем с Андреа и дори в телефонен разговор блондинката е споделила на колежката си, че ще разкрие цялата истина около отсъствието си на концерта.
„На концерта два пъти ми сменяха мястото, за да не пея след Андреа, а после ме сложиха след Янева, защото разликата между нея и Преслава е огромна”, се наложило да дава отчет Джена по повод спекулациите, че си е платила в натура на шефа, за да пее предпоследна.
Според брюнетката пухкавото гадже на Янева е платил тлъста сума, за да разкара Андреа от пътя на Цветелина. Освен това Пеевски редовно плащал, за да може наглата му приятелка да получава награди, които не заслужава.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар