ЧАЛГАТА ЗАГРУБЯ! Певиците зарязаха бельото? (НОВО ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Изпълнителките в лекия жанр вече се чекнат не само на участия, а директно от клиповете си

 

Последният клип, който избълва меката на чалгата, е абсолютното доказателство, че нещата загрубяват. На изпълнителките от лекия жанр не им стига, че си показват срамотиите по време на участия и промиват мозъците на младите в дискотеките. Те решиха окончателно да затвърдят тенденцията като заложат на тази визия във видео произведенията си.

Яница възмути мрежата и всички питат: „Има ли бельо тя?!“

Яница се оказа една от кандидатките за евтина слава и подлуди мрежата, в която новото й парче е обект на много шумна дискусия. „Тя е без бельо, вижте, че няма нищо под роклята си!”, сигурни си стотици потребители. От омагьосващите чупки на певицата, която е заложила на плитък сюжет, въртящ се около свалка с представител на силния пол, трудно може да се прецени дали наистина брюнетката е забравила за гащите.

Много, много късо!

Движенията й, които силно напомнят за такива от филм за възрастни, са основното, на което сме свидетели в „Не мога да спра”. Че не може да се спре с провокациите си, то се вижда, а операторите, участвали в снимките доста се поизпотили от гледката. В яростните спорове в интернет се включиха и нейни защитници, за да я бранят от злостното възмущение, което се шири след премиерата на песента.

А тя се кълчи ли, кълчи с отворена уста като от филм за възрастни

А тя се кълчи ли, кълчи с отворена уста като от филм за възрастни

Явно Яница все пак има фенове, колкото и малко да са те, които обясняват, че палавницата си е хубава и критиките са излишни. Привлекателността й никой не оспорва, а повечето се питат нужно ли е да се прибягва до подобни сцени във фолка, за да бъде атрактивен той.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар