СМЯХ! Пацо куфее на Gangnam Style! (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Лудият съквартирант е затворен в „Стаята на Пацо” – по подобие на Стаята на Handy в рекламата, където играят танца на Gangnam Style

Пацо, Gangnam Style

Пацо денси Gangnam Style

Ако танците на Къци на Gangnam Style са ви се сторили разбиващо смешни, то подгответе за още по-голяма веселба с Пацо. Най-откаченият от всички съквартиранти се вихри на южнокорейския хит и отново се прави на шут.

Изпълнението ще бъде показано в предаването „Горещо”, а кадри от изтрещяването бяха качени в личния Фейсбук профил на Венета Райкова.

Лудият съквартирант е затворен в „Стаята на Пацо” – по подобие на Стаята на Handy в рекламата, където играят танца на Gangnam Style.

„Намираме се в Стаята на Пацо. Гледай сега кво става…”, анонсира гласът от рекламата, докато Панайот прави странни движения.

Анонсът предизвика истински фурор у феновете на съквартиранта, които нямат търпение да видят танца му.

Припомняме, че Къци Вапцаров спечели искрените симпатии на зрителите с хита Gangnam Style, когато излезе на сцената и го изпълни безупречно. Шоуменът имаше мисия да пее на корейски, да танцува, докато преминава през различни препятствия като змиорки, червеи и кравешка тор. Изпълнението му и днес е хит по сайтовете за видеосподеляне.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар