Пацо СЕ ИЗПРАВЯ срещу побойника Боби (ВИЖ КЪДЕ)

Гласувайте за статията

Брадърът се изяснява с бившия си съквартирант в съда

Брадърът Панайот заяви, че смята лично да се изясни с побойника Боби. Двамата се сбиха ден след финала в „Биг Брадър“. По думите на Пацо, Борислав му посегнал, тъй като Пацо му съсипал любимите маратонки. Двамата са преустановили всички контакти, тъй като смятат да се изправят един срещу друг в съда.

Пацо се среща с Боби в съда

Пацо се среща с Боби в съда

„Аз съм си наел адвокат, неговия син и техен съдружник и ще съдя Борислав. В съда ще се видим с него.“, категоричен е Пацо. Той не крие, че смята да търси обезщетение и се надява да го получи солидна сума, за това, пишат от megalife.bg.

„Ще пусна жалба за хулиганска проява, ще има наказателно дело от частен характер, както и гражданки иск. От всички инстанции ще го атакуваме. Разчитам много на българския съд“, заяви още Пацо в ефира на Нова телевизия. По думите на Панайот той няма да остави спора с Боби без отговор и смята да го изясни в съда.

Още преди празниците Панайот се оплака, че заради чифт маратонки е изял солиден пердах от Боби. Самият Борислав отказа да коментира случващото се и заяви, че конфликтът е само между тях.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар