ЗАРАДИ ПОБОЯ! Пацо ще СЪДИ Боби

Гласувайте за статията

Гълъбовския плейбой иска 3000 лв от спортиста

Броени дни след финала на Биг Брадър двама от съквартирантите в шоуто се изправят в съда. Минути след края на предаването ръгбиста Боби ступа Панайот, който от своя страна реши да го съди, за нанесена телесна повреда.

Пацо ще съди Боби

Пацо ще съди Боби

Двамата се скараха още в Къщата заради чифт маратонки, а веднага след финала ръгбиста нападна Пацо Борислав не отрече, че се е бил Панайот, но не навлезе в подробности по случая. Звездата от Гълъбово обаче е бесен и твърди, че ще съди ръгбиста. Близо седмица той се оплаква от болки в ухото, заради наранено тъпанче, пишат от „Уикенд“.

Пацо е категоричен, че няма да остави нещата така и още в деня след побоя си извадил медицинско. Лекарският преглед показал, че е получил лека телесна повреда, за която той ще иска солидно обезщетение.

Въпросният документ ще послужи на Панайот пред съда, за да подкрепи иска му от 3 000 лева. Той смята да заведе дело срещу побойника Борислав, в отговор на удара, който отнесе от него.

Припомняме ви, че Пацо сам се оплака, че Боби го е бил в студиото на Нова, ден след финала. Той сподели, че Борис го ударил жестоко, бесен уж за маратонките, които бе напълнил с лепило.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар