Патрик на Венета Райкова порасна! (Вижте го какъв е хубавец)

Гласувайте за статията

Порасналият Патрик на Венета Райкова е станал истински красавец, момчето е с първи дебют за медия

Патрик на Венета Райкова се превърна в малък очарователен мъж. Известната му майка се похвали с наследника си в социалната мрежа. И написа, че детето не спира да я изненадва със своите самостоятелни решения.

Венета Райкова и порасналия красавец Патрик

Венета Райкова и порасналия красавец Патрик

Тази неделя ще е първия му дебют за националния ефир. Патрик ще участва заедно с майка си в предаването „Търси се“  по Би Ти Ви.  За първи път синът на известната водеща се е съгласил да се снима. Венета Райкова споделя, че е получавала предложения от различни списания и предавания да покаже прекрасното си дете, но винаги неговият отговор е отрицателен, научихме от Lifestyle.bg.

И сега изведнъж малкият красавец Патрик реши, че ще се снима. Единственото условие, което е поставил било да застане пред телевизионната камера в любимата си книжарница. А и още нещо, Нели да му подари книжка. Очарователни мили условия поставени от един малък и прекрасен мъж, в когото все още се крие душата на дете.

Венета Райкова е щастлива, че може да се похвали с  красивия Патрик, за когото казва, че е любовта на нейния живот.

И има защо да се радва Райкова. От кадрите, които сподели във Фейсбук се вижда, че наследника й е очарователен и е гордост за семейството й. По всичко личи, че детето е много будно, чете книги и има собствено мнение. Добре го възпитава известната му майка.

Венета Райкова споделя, че записът на „Търси се“ е направен на 26 октомври точно на големият християнски празник Димитров ден. А ще се излъчи на друг светъл празник Никулден тази неделя. Развълнуваната майка смята, че това не е случайно и над Патрик бдят християнските закрилници.
 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар