Бременна ли е била принцеса Даяна преди да загине? (Патолог направи шокиращи разкрития)

Бременна ли е била принцеса Даяна преди да загине? (Патолог направи шокиращи разкрития)
4 (80%) 1 vote

Принцеса Даяна не е била бременна, преди да почине

Принцеса Даяна не е била бременна преди смъртта си. Това разкри съдебният патолог д-р Ричард Шефърд по повод кончината на принцесата. Той е един от малкото хора, които са имали достъп до тялото й, след като е починала. И Шефърд е категоричен, че не са открити медицински доказателства, че Ди е била бременна преди смъртта си.

„Много често ме питаха всякакви шокиращи неща. Дали е била красива, дали е била смирена, бременна ли е била“. Винаги съм се старал да бъда дискретен и да не издавам нищо извън официално обявената информация“, разкрива още той.

По думите на Шефърд, принцесата не е била нито бременна, нито е проявявала признаци за подобно състояние. „Не открихме доказателства да е чакала дете. Но някои жени просто знаят, че са бременни, когато това се случи. Може и тя да е била от тях“, твърди още той.

Ричард Шефърд допълва още, че според него няма доказателства, че принцесата е била умишлено убита. Точно обратното — той е сигурен, че това е ужасно нелепа и трагична катастрофа, която е можело да бъде избегната. Първо, ако Анри Пол не бе карал с превишен скорост и видимо пиян. И второ — ако Даяна бе сложила колан, качвайки се в колата.

„Ако имаше колан това щеше да я спаси. Можеше да има охлузвания, рани, вероятно счупена ръка, но само до там. Един предпазен колан би спасил живота й, но тя не го е сложила“, казва още той.

Принцеса Даяна не е била бременна при смъртта си сн. Flickr

Принцеса Даяна не е била бременна при смъртта си сн. Flickr

И до днес смъртта на британската принцеса си остава най-голямата мистерия. Според някои слухове принц Филип поръчва убийството й, защото е бременна от арабски бизнесмен. Според други, криминални лица свързани с Ал Файед са убили сина му за разплата. А принцесата е била просто неволна жертва на станалото.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар