Парис Джексън: Исках да умра, защото бях дебела! (Дъщерята на Джако проговори за опитите за самоубийство)

Гласувайте за статията

Красивата дъщеря на Краля на попа – Парис Джексън, открито проговори за най-черните дни в живота си

Популярната щерка на Джако има зад гърба си няколко опита за самоубийство, свързани с драмата около смъртта на баща ù и с редица проблеми след неговата кончина. Съвсем наскоро в онлайн предаване във фейсбук Парис Джексън най-сетне сподели повече подробности за психическата си неуравновесеност.

От признанията ù става ясно, че проблемите ù се коренят още в тийнейджърските ù години. През 2009 г., когато Майкъл Джексън умира, кризата у Парис се задълбочава. Тежка депресия поглъща цялото ù същество. Единственото, което я държи на бял свят, е храната. Моделката с мъка признава, че е живеела, за да яде, и е превърнала яденето в изключителна зависимост. Бедите, свързани с храненето, не закъсняват. Килограмите се трупат, а с тях и физическите неразположения. Най-лошото обаче е, че в напълняването се крие ключът към психическото здраве на младата Джексън. Когато братовчед ù я нарича дебела, светът ù се срутва. Тя окончателно се отказва да се бори и прибягва към друг начин за разтоварване на болката – самонараняването. Тъпчене с вредна храна, крайно самосъжаление и желание да умре – това е животът на Парис в този период.

С течение на времето обаче красавицата успява да се събере и сякаш идва на себе си. Опитите за самоубийство се оказват ценен опит. Макар семейството ù едва да я спасява, Парис знае, че депресивната симптоматика все още е скрита в нея и само чака удобен момент, за да се прояви. Осъзнавайки вероятно, че животът е висша ценност, наследницата на Краля на попа започва малко по малко да се грижи повече за себе си. И да обръща внимание не само на физическото, а и на психичното си здраве. „Работя върху себе си и всеки ден полагам малки стъпки. Да обичаш себе си, е адски трудно“, цитира Парис Джексън slava.bg.

Невероятно красивата Парис Джексън проговори и за тежката си зависимост към хранатаНевероятно красивата Парис Джексън проговори и за тежката си зависимост към храната

Невероятно красивата Парис Джексън проговори и за тежката си зависимост към храната
Снимка: Фейсбук

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар