Папарашки удар! Джордж и Амал Клуни с децата на почивка в Италия (Вижте порасналите близнаци –Снимки)

Гласувайте за статията

На истинска семейна идилия се радват холивудската звезда, красивата му съпруга и близнаците

Джордж и Амал Клуни го раздават идеалното семейство. Двойката заедно с двете си деца се отправиха на пътешествие в Италия, където на езерото Комо актьорът притежава вила.

Знаменитостите щателно крият близнаците си от светлините на прожекторите и много рядко можем да се натъкнем на техни снимки. Но този път фотографите успяха да направят папарашки удар и им се отдаде възможност да щракнат няколко кадъра с Ела и Александър.

За един  спокоен и релаксиращ ден адвокатката по човешки права бе заложила на ярко червена рокля с дължина нас коляното, която разкри перфектната й фигура. Мистър Клуни бе облечен в свободни бели панталони и тениска в синьо. Актьорът носеше слънчеви очила и бе взел на ръце 4-годишмната си дъщеря Ела.

Снимки: Инстаграм

Момиченцето бе облечено в лятна бяла рокля и с разпусната къдрава коса, стигаща до кръста. Малката принцеса се бе гушнала в прегръдките на баща си, а Амал водеше за ръка брат й Александър.

Грижовните родители внимателно се спуснаха по стълбите към морето и изглеждаха повече от щастливи да бъдат заедно, предават от newsyou.info.

Говори се, че актьорът и чаровната му половинка са отпразнували 4-ия рожден ден на близнаците именно в Италия. А появилите се по-рано слухове, че Амал е бременна бяха опровергани от говорителя на семейството.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар