Паола на Преслава одра кожата на татко си (Малката копие на Павел – Снимка)

Гласувайте за статията

Преслава с първа снимка на Паола, на която се вижда лицето на малката й принцеса

Преслава показа дъщеричката си като за първи път на снимката се вижда лицето на малкото й момиченце. Феновете на певицата бяха възхитени от сладката дъщеричка на добричийката. И веднага тръгна спор на кого повече прилича детето на фолк звездата.

Паола на Преслава кпие на татко си
Снимка: Инстаграм

Повечето от феновете на Преслава са на мнение, че Паола е одрала кожата на татко си Павел Лазаров. Бебето й, което се роди през септември миналата година колкото повече расте, толкова повече започва да прилича на баща си.

Формата на лицето както и очите и голямата усмивка, която е изписана на лицето на Паола са досущ същите като на половинката на Преслава.

Почитателите на фолк звездата веднага харесаха кадъра, на който позират майка и дъщеря и засипаха с лавина от поздравления певицата и нейната наследничка. Феновете са на мнение, че Малечка Палечка ще стане голяма красавица, а сега е много сладка.

Те пожелават на гласовитата изпълнителка и нейната кукличка да са живи и здрави, а Паола да има най-щастливото си детство.

Фолк звездата е горда , че е майка на такава сладурана и е много щастлива, че стана майка. Не по-малко са доволни и родителите й, които отдавна мечтаеха Преслава да ги дари с внуче.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар