Паола на Дарина Павлова жертва на коварна болест (Топ 5 на заболяванията при родните знаменитости)

Гласувайте за статията

Дъщерята на Дарина Павлова и боса на „Мултигруп“ Илия Павлов Паола не е такава късметлийка, за каквато вероятно повечето хора я мислят

Независимо че е млада, красива и граби от живота с пълни шепи, младото момиче страда от коварна болест. И както може да се очаква, търпи всички негативи, които ù носи тя. Ендометриоза – това е гинекологичното заболяване, съпътстващо Паола още от тийнейджърските ù години. Наскоро хубавицата публикува свои снимки в социалните мрежи, за да покаже всички белези, причинени от борбата с болестта. Освен това фотосите са придружени с разтърсващ разказ за неволите и болката, през които е преминала младата жена.

„Това е портрет на болката. На белезите ми. Видими и невидими… На времето, когато ми слагаха инжекции в очите. (…) Времената, когато премахваха полипи от вътрешността на матката ми, докато бях будна. Винаги казват, че няма да боли. Винаги боли.“, цитира Паола woman.bg. Така ендометриозата се превръща в тежка част от живота на девойката и я провокира да стане съосновател на Gaia Collective, платформа в помощ на жените с това заболяване.

Родният хайлайф също не отстъпва по коварни болести. Безспорно Нана остана в съзнанието на обществото като жената, повела страшна битка с рака на гърдата. Тежки хирургични интервенции, серия химиотерапии и пр. белязаха съдбата на водещата. Години наред тя се бори с болестта, която се завърна и за втори път, и към момента лечението е успешно.

Водещата Радина Червенова също се изправи срещу рака на гърдата, макар и не толкова афиширано и помпозно, както го направи Нана.

Друга родна знаменитост – актрисата Ернестина Шинова, се сдобива с базедова болест. Сериозното автоимунно заболяване се свързва и с хиперфункция на щитовидната жлеза и обзавежда дейната половинка на Андрей Слабаков с редица страдания.

Колежката ù Стефания Колева също се разписва в списъка на автоимунните заболявания, като в продължение на 10 години обикаля докторите, докато ù поставят диагнозата ревматоиден артрит.

Паола е млада и успешна, но...

Паола е млада и успешна, но…
Снимка: life.dir.bg

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар