Панар от „Перла“ неузнаваема 15 години след сериала (Вижте я днес)

Панар от „Перла“ неузнаваема 15 години след сериала (Вижте я днес)
4 (80%) 1 vote

Панар от „Перла“ просто неузнаваема, Айча Варлаър като кукла

Не Джулия Робъртс, ами по-хубава и от нея е актрисата Айча Варлаър. Панар от „Перла“ няма нищо общо с тъмнокосата хубавица, която преди 15 години пленяваше зрителите от малкия екран. Екранната сестра на актьора Къванч Татлату имаше доста по-различна съдба и от геронията си в поредицата, и от тази на много други актриси.

Едва на 16 години тя заминава за Америка, където по-късно завършва Харвард, а след това две години учи майсторски клас по актьорство и в Москва. Връща се в Турция след атентатите от 11 септември, тъй като властите отказват да й подновят визата.

Красавицата обаче бързо е забелязана от турските продуценти, които не я оставят без работа. Първо в държавния театър в Анкара, а след това я канят и за роли в киното. Айча обаче е свободен дух по душа. И мечтата й е да е пее. Завършила е именно музика в Харвард и предпочита музикалната сцена пред игралната площадка. Чаровницата все пак намира време да заснеме седем сериала и два филма. А междувременно музикалната й кариера бележи огромен подем. Тя изпълнява концерти в цяла Турция и Мала Азия, канят я да пее в Германия, Корея, Египет, но мечтата й остава Америка. И тя пробива дори и там. Редовен гост е на най-известните лондонски клубове, където много я обичат. И в последно време прекарва голяма част от живота си в Ню Йорк, за сметка на Истанбул, пише sozcu.com.tr.

Шоубизнесът обаче е суров и конкуренцията е голяма. Затова и актрисата се подлага на различни козметични процедури, за да се поддържа във форма. Естетическите й корекции обаче я правят неузнаваема. Едва ли има друга жена, която толкова да е променена, колкото тази тъмнокоса красавица, която е като хамелеон.

Панар от "Перла" неузнаваема!Вижте Айча Варлаър днес сн. Инстаграм

Панар от „Перла“ неузнаваема!Вижте Айча Варлаър днес сн. Инстаграм

Що се отнася до личния й живот, той е пълна загадка. Нито една любовна афера, нито едно незаконно дете, нито един аборт. Айча пази тази част от живота си в пълна тайна. И какво се случва зад стените на дома й е пълна загадка…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар