март 29, 2024

ПОТВЪРДЕНО! Памела напусна Къщата на ВИП Брадър!

https://kliuki.net/kliuki/potvardeno-pamela-napusna-kashtata-na-vip-bradar/136752 Kliuki.net
ПОТВЪРДЕНО! Памела напусна Къщата на ВИП Брадър!

Сексбомбата окончателно се изнервила и дори съжалявала, че е дошла в България

  Памела Андерсън избяга от Къщата на „ВИП Брадър”! Истински скандал се разрази зад кулисите на предаването, пише livesport.bg. Тази нощ световно известната блондинка влязла в банята, за да си вземе душ. Изненадата била доста гадна и неприятна! [caption id="attachment_11441" align="alignleft" width="300"]Само проблеми съпътстват Памела от идването й в България Само проблеми съпътстват Памела от идването й в България[/caption]

Вместо топлата вода да обгърне разкошното й тяло, тя била сепната от ледената й температура. Причината за това се оказала ВиК авария в Нови хан. Красавицата на момента вдигнала луда пушилка и наредила на продуцентите да я изведат от натруфения и иначе лъскав дом. Актрисата е нощувала в софийски хотел, а на сутринта хукнала на шопинг.

Толкова пари вложиха организаторите на шоуто за президенсткия апартамент на Памела, а накрая излагацията тотално провалила всичко. Мечтата на всички мъже все пак ще уважи останалите съквартиранти, за да изиграят за пред хората епизода тази вечер. Тя обаче толкова била отвратена от отношението на Ники Кънчев, че настоявала да си ход по-рано от предвиденото. Най-популярната спасителка на плажа вече беснеела като фурия и нямала търпение да се махне от България. Гафовете и небивалиците още с идването и у нас не спряха, с което май Пам ще запомни родината ни. Жалко, защото това е първата звезда от такъв ранг, която гостува на реалити предаване в България.