Памела на Демир Доган блести след раждането (Вижте с какви скъпоценности я обсипаха – Снимки)

Гласувайте за статията

Памела на Демир Доган в топ форма след раждането, младата майка все едно не е била бременна

Памела на Демир Доган няма и тринадесет дена от както роди и се показа в идеална форма. Младата майка явно не е качила много кила по време на бременността си и е била наддала единствено в областта на корема защото от снимките е вижда, че красавицата си е същата както преди.

Самата годеница на сина на Сокола се показа в социалната мрежа и събра погледите на приятели и почитатели как бързо се е възстановила след като даде живот на първородния внук на Ахмед Доган.

Памела Жейнова от сега дава заявка, че ще стане една от звездите в инстаграм защото е много активна. А да си сроден с лидера на ДПС буди интерес у мнозина. Така, че нейните сторита, които публикува в социалната мрежа ще се следят с голям интетрес.

Брюнетката не пропусна да се изфука с какви скъпоценни подаръци са я дарили за коледните празници. Хубавицата се похвали със скъпарска гривна с диаманти поръчана от Дубай. Както и с супер скъп часовник от марката „Зенит” и баровско колие, на висулката, на което има мъничко човече инкрустирано с диаманти.

Памела написа под снимките, че добрите майки заслужават диаманти, предават от hotarena.net.

Да припомним на ония, които са забравили, че наследникът на фамилията Доган се появи точно на определения термин и бе с перфектни мерки за новородено. Бебчето бе наречено Адмир от гордите си родители и носи първата буква от името на известния си дядо.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар