Памела Андерсън сред най-грозно остаряващите звезди (Снимки)

Памела Андерсън от секссимвол се превърна в застаряваща лелка

Огромната част от звездите са луди на тема вечна младост. Лягат и стават с мисълта и страха от понатрупалите се годинки. Подлагат се на какви ли не пластични и всякакви там интервенции и освежители.

Но битката със старостта е трудна и не винаги успешна. Част от звездите стават жертва на манията си освен красиви, да изглеждат и по-млади и попадат в редиците на грозно остаряващите си събратя.

Има и такива, по-малко на брой разбира се, на които не им пука как изглеждат и не са постоянни в грижите за себе си.

Памела Андерсън
Памела Андерсън

Ето част от звездите, които не само губят битката с възрастта, но се нареждат и сред най-грозно остаряващите:

Да започнем с един сексимвол отпреди две дестилетия – Памела Андерсън. Спасителката на плажа, по която въздишаха милиони мъже по земното кълбо, сега е сред най-грозно остаряващите звезди. Нима на фотоса вдясно е тя. Изпито лице, умора в очите, която гримът не може да скрие, бръчките и отпуснатата кожа. Даже и закачливата усмивка вече я няма.

Мадона
Мадона

Но да вървим към следващата звезда. Дори преминала петото си десетилетие, експериментаторката Мадона не успява да скрие следите, които остават по лицето й годините. И за енергичната като младо момиче на сцената поп икона, битката със старостта се оказва мисия невъзможна. Издайническите бръчки се забелязват и под тоновете грим, от който цялото й лице неприятно лъщи, погледът, скептичната усмивка, ретро буклите, всичко това я отличава от фотоса вляво.

Идва ред и на представител на силния пол. Мъжете също не са застраховани от грозно остаряване. И фотосите на екранния Ахил ни убеждават в това. Брат Пит просто доказва, че красивите мъже не винаги остаряват красиво. Преминалият петдесетака, секс символът на Холивуд е заприличал на средностатистически застаряващ американец. Тъмното бомбе само подчертава това усещане.

И на Мег Райън, една много харизматична и мила звезда, времето също не прощава. Бръчките, уморените очи, прекалено набиващият се на очи нос на фотоса вдясно, всичко това е далеч от екранната Сали от лентата „Когато Хари срещна Сали” и от онази жена, включена през 1994 в класацията на списание “Пийпъл” на “50-те най-красиви хора на света”. Но тя поне си остава чаровна.

А Рене Зелуегър, това е една звезда, която променя теглото си подобно на хамелион окраската си. В зависимост от ролите, в които влиза. Може би точно заради тези драстични промени, а не само от възрастта, тя изглежда доста нелицеприятно на фотоса вдясно. Бръчки по лицето и врата, неподдържани вежди и прическа, а за цвета на косата да не говорим. Заслужено място сред сред най-грозно остаряващите звезди.

Класацията няма край, но на този етап ще приключим с още един представител на силния пол, новозеландския актьор Ръсел Кроу. И при него разликата между двата фотоса е в полза на симпатягата вляво. Ошишавялият чичко вдясно си заслужи мястото в тази непристижна класация.

1 коментар
  1. Хранителни добавки казва

    Е, не може всеки да остарява като Лили Иванова 🙂

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.