Палавници! Николета Лозанова и Светлана Гущерова се награбиха (Горещи снимки по бельо)

Гласувайте за статията

Плеймейтките се сдушиха, Ни Ло и Светлана си разменят ласки по бельо

Николета Лозанова и Светлана Гущерова шашнаха феновете си с горещи кадри по бельо. Нажежиха страстите до огнено червено, особено тия на мъжката половина от последователите си.

В социалните мрежи се появиха секси кадри, на които се вижда как двечките си разменят ласки разголени. Сексбомбите са се снимали в страстна прегръдка както са застанали една зад друга. А ефирните им спални облекла разкриват женствените им извивки и вдигат кръвното както карат сърцата на силния пол да туптят по-бързо.

Моделките си разменят ласко по бельо
Снимка: hotnews.bg

Светлана и Николета са сериозно обвързани жени, едната е в брак с Християн Гущеров, а другата дели легло с вратаря Ники М. Но половинките им могат да бъдат напълно спокойни защото повода да си разменят ласки е само с цел реклама.

Николета се съгласила да стане рекламно лице на госпожа Гущерова за най-новата й лимитирана колекция на бранда на богаташката съпруга

Ни Ло рекламно лице на бранда на Гущерова
Снимка: Инстаграм

.

Може би в най-скоро време тези горещи фотоси на моделките ще се появят по софийските булеварди качени на билбордове. Така се случи когато младата майка преди няколко месеца рекламира мъжката си колекция с поп фолк краля Азис.

И Азис рекламира мъжката колекция на Светлана
Снимка: Инстаграм

Николета Лозанова още преди 1-2 месеца бе споменала, че й предстои нещо много интересно с нейна колежка. Която сега развива моден бизнес, след като заряза светския живот и се отдаде на семейството, децата и работата си, предават от елктроното издание hotnews.bg.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар