Палавница! Емилия кръшкала на Коко с новия си още преди години! (Вижте цялата истина за връзката им)

Палавница! Емилия кръшкала на Коко с новия си още преди години! (Вижте цялата истина за връзката им)
4.5 (90%) 2 votes

Емилия започнала връзката си с Жорж Башур още докато е била с Коко Динев

Емилия е кръшкала на Коко Динев с новия си

Емилия кръшкала на Коко Динев с новия си! Певицата твърди, че връзката й с Жорж Башур е започнала след като се е разделила с бащата на децата си, но истината е съвсем друга. И връзката им изобщо не е от няколко месеца, както се опитва да го изкара тя.

От години, още докато топли постелята на заможния Коко, блондинката палува и се забавлява. През 2011 и 2013 г. усилено се говореше за афера на Емилия именно с Жорж, но тогава никой не обърна сериозно внимание. Ето, че нещата си идват на мястото…

Емилия„Край на отношенията ни с Коко Динев сложиха битовизмите, отношението. Не сме се разделили заради изневяра. Ние винаги се разминавахме – ако той ме обичаше в някой момент болезнено, то не се засичаха чувствата ни. Никога не бяхме на един бряг. Много пъти съм била оскърбена от Коко. Това е моята версия, неговата е различна. Аз съм предизвикала всичко, което се е случило. Вината е в мен, защото не тропнах по масата. Приемам вината си и сега знам, че Господ ме обича и сега изживявам нещо, което съм вярвала от малка, че ще ми се случи. Вярвам в истинската любов. Винаги трябва да имам рани, за да постигна нещо – както в живота, така и в музиката.

Сега съм в период, в който не мисля за нищо – на слънчев остров съм, само със слънчеви хора. Никога не искам да излизам от този прекрасен свят. С една дума съм влюбена, до мен има нов човек“, изповяда се изпълнителката.

Жорж Башур, за когото Емилия спомена, че се занимава със строителство… наистина го прави. И името му често изплува около разни апетитни имоти – като скандала с „Детмаг“ в центъра на София или пък дейностите на компания „Крит“, предават от Bgdnes.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар