април 18, 2024

Палавница! Гери Малкоданска разбила семейството на Алекс Ковачев (Дизайнерът не ще и да чуе за дъщеря си заради синоптичката)

https://kliuki.net/kliuki/palavnica-geri-malkodanska-razbila-semeystvoto-na-aleks-kovachev-dizaynerat-ne-shte-i-da-chue-za-dashterya-si-zaradi-sinoptichkata/162597 Kliuki.net
Палавница! Гери Малкоданска разбила семейството на Алекс Ковачев (Дизайнерът не ще и да чуе за дъщеря си заради синоптичката)

Алекс Ковачев зарязал жена и дете заради Гери Малкоданска

Мъжът на Гери Малкоданска обърна гръб на собственото си дете заради нея. Слабо известен факт е, че интериорният дизайнер Алекс Ковачев има дъщеря от предишен брак. Откакто обаче е срещнал бившата манекенка, той се държи така, все едно момичето не съществува. Червенокосата синоптичка на Нова телевизия си навлече гнева на зрителите миналата седмица с представянето си в шоуто „Черешката на тортата”. Феновете на добрата кухня бяха възмутени, че домакинята остави мъжа си да приготви храната за нейните гости, като единственото й участие в подготовката за вечерта бяха шегите и глуповатият й смях. В същото време повечето зрители похвалиха Алекс и дори малко завидяха на Гери, че си е хванала такъв добър, талантлив и трудолюбив мъж. [caption id="attachment_177298" align="aligncenter" width="868"]гери малкоданска алекс ковачев Снимка: Инстаграм[/caption] Те обаче най-вероятно не знаят, че дизайнерът е имал друго семейство, на което тотално е обърнал гръб заради Малкоданска. Преди 4 години той се разделя с бившата си жена Таня, която е финансирала цялата му кариера до онзи момент, заради трофейната си актуална половинка. Драмата не би била кой знае колко сериозна, ако Алекс нямаше дете от Таня – дъщеря, за чието съществуване почти никой в публичното пространство не е чувал. И това не е случайно, защото Ковачев пази в тайна, че има и друго дете освен малкия Лео, който синоптичката му роди в края на 2018-а. Сестрата на момченцето тази година би трябвало да стане на 17 години. Алекс е изоставил нея и майка й в тежките години на пубертета, които са от особено значение на всеки човек. Разбира се, разводът не е нещо, което не може да се прости, защото във всяка връзка е възможно да се появи трети човек. Заради Гери обаче Алекс се прави, че няма дъщеря. Това е може би единствената популярна двойка в страната ни, която крие дете от предишна връзка. В „Черешката” Малкоданска показа новия си дом, обзаведен от мъжа й. По рафтовете в апартамента бяха подредени много книги с английски заглавия, което остави впечатлението, че двойката обича четенето и говори перфектен английски. По-внимателен преглед на заглавията обаче показва, че тези книги не са толкова за четене, колкото за разглеждане. Всички, които влязоха в кадър, са за интериорен дизайн. Очевидно Алекс не си губи времето в излишни интелектуални занимания, а предпочита практичното – да разглежда какво правят колегите му на Запад, за да го прилага тук. Какво чете Гери, за момента не може да се каже. Който обаче гледа редовно „Черешката”, си спомня, че само преди 4 години синоптичката пак посрещаше гости в чисто ново жилище, обзавеждано от Алекс. Ако сменя дизайнерски апартаменти през 4 години, другите жени могат само да й завиждат.