Пак скандал около смъртта на Ейми Уайнхаус

Гласувайте за статията

Няма спокойствие за душата на талантливата изпълнителка, която си отиде от този свят само на 27 години

Пак скандал около смъртта на Ейми Уайнхаус

Пак скандал около смъртта на Ейми Уайнхаус

Нова мистерия около смъртта на британската певица Ейми Уайнхаус разбуни духовете във Великобритания. Документите от аутопсията на звездата по погрешка са били изпратени вместо на семейството й на неназован гражданин. Пликът с конфиденциалната информация бил описан до съвсем различен адрес, а грешката дълго време не била установена.

След седмица получателят на плика предал доклада на полицията, но не е известно дали резултатите не са прочетени и размножени, за да бъдат продадени на таблоидите. „Това е недопустима грешка на Скотланд Ярд“, разпалиха се роднините на изпълнителката, четем във вседмичника „Уикенд“.

27-годишната Ейми почина на 23 юли при неизвестни обстоятелства. Полицията тогава съобщи, че в момента на смъртта соул певицата не е била под влияние на наркотици. В същото време медиите откриха наркодилър, който призна, че е дал на звездата доста голямо количество стимуланти часове преди тя да издъхне.

„Ясно е, че семейството се опитва да запази паметта й неопетнена, но всички знаят каква беше Ейми. Подобно заличаване на следите само обижда феновете й“, побързаха да репликират няколко британски журналисти в влоговете си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар