Пазванти като глигани пазят Мара Отварачката

Гласувайте за статията

Ако някъде из столицата ненадейно се сблъскате с 3 кубика силикон, следван от стадо глигани, не се чудете!

Желеобразният полимерен материал са джуките на Мара Отварачката, а бозайниците от раздел Чифтокопитни са охранителите на новия й милионер Християн Гущеров. 20 и няколко годишният богаташ е зачислил половината от копоите си да пазят задника на пеещата му държанка, научаваме от „Уикенд“.

Пазванти като глигани пазят Мара Отварачката

Пазванти като глигани пазят Мара Отварачката

С глигански антураж надутата Мария влетя в столичен фолкклуб миналата седмица, докато колежката й Глория промотираше новия си албум. Пред простосмъртните Отварачката, нагласена в червено като ален клоунски балон, едва не се пукна от самочувствие.

100 и кусур килограмовите пазачи се погрижиха господарката им да се почувства като вселенска звезда. Кавалерстваха й при обличането и събличането на кожената й наметка, орязаха напъните за снимки на някой и друг пъпчив тийнейджър и инструктираха сервитьорките как по-добре да обслужват шефката им.

Охранителите на Мара са на щат при сина на бившия депутат от БСП Добромир Гущеров, разкриха пред „Уикенд“ от мутренските среди. Запознати с нравите на милионерския наследник разкриват, че той се движи с половин дузина гардове още от тиинеиджърските си години по настояване на баща си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Пазванти като глигани пазят Мара Отварачката”

 1. Мария

  Дек. 09. 2011

  само завистливи долни отрепки могат да напишат такава статия 🙂
  то бива бива завист ама айде по полека
  кво от това като Марийчето си има ново гадже което й вдига самочувствието
  Автора на статията е долен мизерник,селски бек който се пука от завист

  Reply to this comment

Добавете коментар