Павел на Преслава нашамари Бирмата (Пикантни подробности за боя)

Гласувайте за статията

Гаджето на Преслава нашамари Бирмата, Павел раздал правосъдие заради интриги

Павел на Преслава съвсем скоро набил бившия й Бирмата.  Това е най-прясната клюка, която от известно време витае в светското пространство.

Лазаров от когото певицата очаква първото си дете раздал улично правосъдие като пуснал в действие шамарите си. И ако някой си мисли, че Георги Станоев е станал обект на боя заради дългогодишната си връзка с певицата се лъже.

Преслава и Павел
Снимка: Инстаграм

Повод Павел Лазаров да си изпусне нервите били интриги създадени от Бирмата. Жоро замесил името на бившия си авер и на някои други хора в сплетни и клюки и след като стигнали до ушите на бизнесмена той бил изваден от равновесие.

Жоро Бирмата                                                     Снимка: bgdnes.bg

Въпреки, че мъжът до Преслава не е търсил бившия й за да си отмъщава за клеветите се случило така, че двамата се срещнали случайно в едно заведение. Павел кипнал щом видял клюкаря и му нанесъл няколко удара. След което го предупредил да си държи устата затворена и да не разнася клюки. Това разкриват свидетели на инцидента.

Запознати шушукат, че Павел и Жоро никога не са били близки другари. А сега с отношенията им завинаги е свършено.

Лазаров много мрази клюки и интриги. А Малката Бирма не си мери приказките, сякаш акъла му е още детски. Разправя наляво и надясно всякакви неща и не се съобразява за кого говори, разказват хора близки до техните среди.

След инцидента обаче Жоро Станоев – Бирмата драстично намалил нощните си излизания по култовите софийски дискотеки, предават от  bgdnes.bg.

 

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар