Охранителите на Меган и Хари: Третират ни като слуги! (Още скандални разкрития)

Гласувайте за статията

Охраната на Меган и Хари възмутена от поведението им

Охраната на Меган и Хари изпълнява слугински задачи, вместо да ги пази. 15 висококвалифицирани охранители от „Скотланд Ярд“ и канадските полицейски служби, обикалят магазините, за да пазаруват органични храни за херцогинята и любимото кафе на принца, вместо да бдят над тях.

Тези разкрития бяха направени от източници пред вестник „Сън“. Папараци дори заснели кадри, как охранителите на двойката носят хартиени пликове с продукти в имението.

Меган и Хари заминаха за Канада с 15 души охрана. Принцът остава шести наследник на трона и по тази причина е необходимо да бъде наистина пазен добре, тъй като отвличането му, представлява заплаха за цялата британска общност. Охраната му обаче, която струва на данъкоплатците между 3 и 6 милиона годишно, се занимава с всичко останало, но не и с неговата защита от евентуални заплахи.

Пред вестника, човек, който е запознат с охраната на кралската двойка, споделя, че те са възмутени от начина, по който се отнасят с тях. „Те са лични телохранители. Работата им е да гарантират, че на никой от членовете на семейството няма да се случи нещо лошо. В същото време обаче Меган и Хари ги третират като слуги. Ще бъде наистина жалко да пострадат, само защото в този момент бодигардовете са на пазар за зелена салата или кутия кафе“, иронично описва ситуацията източникът.

Самите охранители също са възмутени от отношението на кралската двойка, но продължават да ги охраняват. Половината от тях са от канадската полиция, а останалите са британски офицери.

Меган и Хари

Охранителите на Меган и Хари възмугени от отношението към тях Снимка: Инстаграм

Междувременно се заговори, че абдикиралите кралски особи не могат да си намерят работа толкова лесно, колкото очакваха. Меган вече планира връщане в киното и дори е наела компанията, която представлява Кардашиян, за своите проекти. От двореца твърдо отказват коментар по темата, а британците негодуват. И по всичко изглежда, че бурята тепърва предстои.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар