Официално! Шайло Пит вече се казва Джон (Щерката на Анджелина и Брад стана момче по документи)

Гласувайте за статията

13-годишната Шайло Пит вече се казва Джон, Джоли и Брад се съгласиха

Шайло Пит, най-голямата биологична дъщеря на Анджелина Джоли и Брад Пит, която отдавна заряза момичешките дрехи е готова за най-решителната крачка в своя живот – от момиче да се превърне в момче.

Говори се, че от две години тийнеджърката е на хормонална терапия, а от онзи ден стана ясно, че Шайло е успяла да се преименува на Джон официално. Тя е сменила рожденото си име по документи. А това се е случило с изричното разрешение на нейните родители Джоли и Пит, пише изданието New Idea.

Снимка: EAZT NEWS

С тази стъпка звездната наследница се готви за операция за смяна на пола. Но ще трябва да почака за хирургическата интервенция тъй като тя може да се извърши когато стане пълнолетна и напълно съзряла.

Според запознати Шайло Пит вече две години посещава клиника в Санта Моника, където са й назначили хормоналните препарати. С които се блокират процесите на женското съзряване.

Анджелина Джоли в свое интервю за Vanity Fair от преди девет години призна, че още тогава дъщеря й е пожелал да ходи с мъжка прическа.

Лесно е да се изчисли, че тогава детето е било едва на 4 години. Като отначало пожелала да я наричат Питър, а малко по-късно си харесала Джон, предават от kp.ru/daily.

Актрисата, която напълно подкрепя Шайло казва: „Никога няма да бъда родител, който не разбира детето си и който го кара да бъде такова, каквото не е”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар