Официално! Мария и Християн Гущеров се разведоха (Вижте как я прецака той с издръжката)

Гласувайте за статията

Мария и Християн Гущеров официално приключиха с брака си, милионерът попари мераците й за издръжка

Мария и Християн Гущеров от десетина дена вече не са семейство пред закона. Те сложиха край на краткия си брак. Който продължи година и половина. А разводът се влачи почти толкова, колкото бяха женени.

Екссъпрузите са се разделили по взаимно съгласие и съдията е уважил молбата им. Всичките тиражирани слухове, че певицата ще се окаже милионерка в евро след развода станаха на пух и прах.

Наистина Гущеров и Мария са имали сключено предбрачно споразумение. Но според него бившата вече съпруга на милионерския наследник няма да получи нищо. То било изготвено така, че да е в ущърб на фолк дивата ако се разведе. И да си отиде с каквото е дошла.

Така, че фактическата раздяла на двамата съпрузи не е обвързана със задължителни разходи на бизнесмена, гарантиращи луксозните почивки на доскорошната му половинка до екзотични дестинации.

И още един слух бе развенчан. Заговори се, че Християн харизал на бившата си 17 хилядарки да отиде на Бахамите. И това се оказа кьор фишек. Мария не е мърдала от България, а на почивка и то в Дубай е била само дъщеричката й Марая. На разноските на татко си Димитър Андонов с неговата нова съпруга Никол и природеното си братче в петзвезден хотел емирството, предават от pik.bg.

Християн Гущеров се отърва леко от бившата си жена и сега празнува свободата си на предбрачен меден месец с новата си любима Светлана Василева в Дубай. Така, че пътят към олтара на влюбените, които са сгодени вече е свободен.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар