Официално! Кейт Мидълтън се подготвя за кралица (Херцогинята вече учи основните тънкости – Подробности)

Гласувайте за статията

Кейт Мидълтън вече има нови тежки задачи пред себе си

Съпругата на принц Уилям със сигурност е мултифункционална дама. Наред с грижите за семейството и тримата си наследници Кейт Мидълтън вече поема на плещите си допълнително бреме. Не е тайна, че тя е сред най-вероятните бъдещи кралици на Великобритания. По типичен английски маниер дворът официално предприема стъпки по подготовката ѝ за заемането на трона. В последните години херцогинята беше по-скоро майка, отколкото кралска особа. Трите деца безспорно изискваха доста грижи.

Като се има предвид, че тя си бе поставила за цел да не прехвърля отговорностите си върху дойки и бавачки, намерението ѝ да се справя сама бе достойно за възхищение. Все пак Мидълтън няма благороден произход и до голяма степен успя да наложи собствените си разбирания за възпитанието на наследниците. Когато те поотраснаха обаче, на преден план пред семейството вече излизат други отговорности. Бъдещото лице на монархията се нуждае от сериозна подготовка, преди да поеме контрола.

Предвидливите кралски особи явно официално са се заели да направят от Кейт достойна кралица. Така например от последните информации за нея в публичното пространство, става ясно, че в края на деня от нея се очаква да учи. Както признава кралският репортер, именно тогава се преподават най-сериозните уроци. И макар съпругата на принц Уилям да се подготвя за кралица, от нея няма да излезе нито думичка за това.

Безспорно отговорността ѝ е голяма. По всичко личи и че се увеличава с течение на времето и Кейт вече не циркулира предимно около семейството си, коментира и tialoto.bg. На преден план стъпва нейната обществена и социална дейност, инициативите, които предприема, общуването ѝ с поданиците на короната. Всичко това показва деликатната подготовка, на която дворът подлага бъдещата си кралица. А и не бива да забравяме, че Мидълтън е умно момиче и е способна да се учи от всичко.

Кейт Мидълтън се учи всеки ден

Кейт Мидълтън се учи всеки ден
Снимка: фейсбук

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар