Официално! Венета Райкова и Папараци аут от ефира (Всичко за скандала)

Гласувайте за статията

Венета Райкова и Папараци свалени от екран заради нисък рейтинг

Венета Райкова се задържа само един сезон като водеща на Папараци

Венета Райкова и Папараци са аут от ефира официално. Телевизионният таблоид е единственото предаване, което не намери място в програмата на Би Ти Ти през новия сезон, който вече започна.

От вчера в ефир са Сашо и Деси с „Преди обед“, а през уикенда се завръщат още Петя Дикова и 120 минути. „Мармалад“ също продължава да се излъчва, както и „Тази събота, тази неделя“. На мястото на „Папараци“ в програмата на Би Ти Ви в неделя вечер е планиран игрален филм.

Венета Райкова Папараци

Снимка: бТВ

Още през пролетта се заговори, че водещата Венета Райкова ще изгуби поста си заради нисък рейтинг, но явно продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов и Би Ти Ви са решили, че телевизионният таблоид отива в историята.

Двамата са заети с „Фермата“, която започва в петък и турнето в България и Македония, тъй че имат достатъчно ангажименти. Венета Райкова пък жъне успех с нов роман, който излезе преди броени седмици. Тя смени само за един сезон Николета Лозанова, предават от Hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Официално! Венета Райкова и Папараци аут от ефира (Всичко за скандала)”

 1. Дидка

  сеп. 04. 2018

  Хората гледаха Папараци заради Николета. На леля Венета какво да и гледат, бабешкия задник ли?

  Reply to this comment
 2. Венета Райкова

  сеп. 13. 2018

  По-добре задника на Венета Райкова върху стола (който никой не вижда), отколкото предника на Николета Лозанова – фалшива, изкуствена и необразована. Похарчи толкова пари за парцали, аксесоари и физическа красота, пътува толкова много, но нито се образова Николета, нито се разви интелектуално, нито едно стори за менталния напредък написа. Бих се зарадвала да последва примера на съвременните американски момичета- звезди в Интернет, които поставят за цел самоусъвършенстването и четенето на книги за личностно развитие- Целта на тези момичета е да прочетат поне 50 книги на година, е дано вашата любимка и една книга за година прочете и сподели за това.

  Reply to this comment

Добавете коментар