Официално! Брад Пит и Дженифър Анистън потвърдиха, че са заедно (Вижте колко влюбено се гледат – Снимки)

Официално! Брад Пит и Дженифър Анистън потвърдиха, че са заедно (Вижте колко влюбено се гледат – Снимки)
5 (100%) 1 vote

Брад Пит и Дженифър Анистън потвърдиха връзката си

Брад Пит и Дженифър Анистън направо запалиха социалните мрежи с жеста си на наградите SAG. Двойката не се появи заедно на церемонията, но разменените прегръдки и влюбени погледи, накара всички да пощуреят.

Бившите съпрузи се събраха по повод връчване на наградите SAG, където Дженифър спечели отличието за най-добра актриса, а Брад — най-добра поддържаща роля. Актьорът направо пощуря от радост за съпругата си и това не остана скрито в бекстейджа. По-късно вечерта той пусна няколко шеги по време на взимането на своята награда. И накара Дженифър да го гледа влюбено пред всички.

Докато двамата се разминаваха зад кулисите, Брад хвана ръката на Дженифър и я стисна. Актрисата го потупа приятелски, след което се опита да си тръгне, но той я задържа. Дженифър се обърна и когато видя статуетката в ръката му, просто възкликна и се впусна да го прегръща. Само фактът, че бяха на публично място очевидно спря актрисата да не задълбочи интимностите с бившия си съпруг.

Демонстрацията на чувства може и да е разтърсила сериозно фенките на Брад, но категорично охлади амбициите на мераклийките, които имаха желание да го утешат след развода. Брад потвърди публично, че е влюбен в Дженифър Анистън и тя е жената, която обича.

Публичното им сближаване и демонстрацията на влюбени погледи не оставиха съмнения, че двойката пак е заедно. А Брад очевидно е безкрайно щастлив от този факт.

Брад Пит и Дженифър Анистън публично показаха любовта си сн. Инстаграм

Брад Пит и Дженифър Анистън публично показаха любовта си сн. Инстаграм

По време на партито на Netflix след това обаче, бившите съпрузи направиха всичко възможно, за да не бъдат снимани заедно. Въпреки това присъстващи разказват, че след оттеглянето на фотографите, двамата смесили компаниите си и прекарали остатъка от вечерта заедно. Явно на този купон не са желали да има по-сериозна демонстрация на чувства. Особено след всичко, което преживяха преди това. А що се отнася до голямото събиране и сватбата — всички са сигурни, че това е само въпрос на време.

 

View this post on Instagram

 

No caption needed Sorry for the bad quality!! #jenniferaniston #bradpitt

A post shared by Brad + Jen (@anistonpitt) on

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар