Официално! Алисия се показа с Лидка Скалата (Първо общо фото на двете)

Официално! Алисия се показа с Лидка Скалата (Първо общо фото на двете)
5 (100%) 1 vote

Алисия официално потвърди, че с майката на Бирмата са си доста близки.

Докато слуховете постоянно събират и разделят Алисия и Бирмата, тя показа нагледно каква всъщност е ситуация. Певицата публикува първо общо фото с майката на Станоев Лидка Скалата. Двете красавици си щракнаха селфи, което събра стотици лайкове. А коментарът на изпълнителката на „Мой“ е повече от красноречив – „Моята сродна душа“.

Видимо между Алисия и Лидка цари мир и разбирателство. Видимо и слуховете, че майката на Бирмата иска само нея за снаха, са верни. Певицата и Станоев имат връзка от близо година, но предпочитат да не я афишират. Така хем не дразнят зложелателите, хем показват нагледно, че ако искаш щастието ти да продължи по-дълго, трябва да го пазиш добре.

Определено селфито и посланието на Алисия е успяло да разчувства не само Лидия, но и нейния син. Бирмата има благословията на майка си да се вземе с певицата. Дори майка му е тази, която най-много настоява да вдигнат тежка сватба. Тя е категорична, че певицата е точната жена за нейното момче и не пропуска възможност да й го покаже.

Лидия се слави с прякора си Скалата, защото има силен характер и е една борбена и знаеща какво иска жена. Знае и какво е най-доброто за сина й. То носи името Алисия. Именно тя е успяла да размекне коравото й сърце и да се намести дълбоко в нея, посявайки мечти за сватба и внуци, пише hotarena.net.

Засега Лидка се задоволява с грижите и игрите с малкия Валерко. Тя го е приела като част от семейството им, както и Станоев, но мечтае за внучета от нейната плът и кръв. А наскоро Алисия заяви, че няма нищо против да стане майка отново, така че нищо чудно мечтите й скоро да се реализират. Остава само Бирмата да се реши да скъса с ергенлъка, но под напора на Скалата и това ще стане!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар