От пухкавелка в топмодел! Клои Тинг извая супер тяло само за 2 седмици (Снимки и видео)

От пухкавелка в топмодел! Клои Тинг извая супер тяло само за 2 седмици (Снимки и видео)
5 (100%) 2 votes

Пухкавелката Клои Тинг разкри тайната за перфектна фигура

От пухкавелка, тя се превърна в топмодел. Австралийската счетоводителка Клои Тинг, в момента е най-голямата звезда в You Tube и Instagram. Причина за това са новите й супер тренировки за перфектно тяло, за които тя твърди, че помагат за извайване на фигурата, само за 2 седмици.

34-годишната красавица започва да води блога и видеоканала си в социалните мрежи преди 5 години. Тогава тя започва да публикува снимки и видеа в канала си в You Tube, на които показва, как тренира.

Хубавицата винаги е имала слаба фигура, но въпреки това от време на време и тя се поддава на килограмите. Резултатите са предвидими и Клои показва, как за броени дни може да влезе отново във форма, пише „Дейли мейл“.

Само за месец тя събира над 3 милиона последователи в канала си, а в истински хит се превръща „предизвикателството на Клои Тинг“. С него тя провокира своите последователи да тренират по 15 минути на ден и да покажат как са изваяли перфектно тяло, само за 2 седмици.

В условията на социална изолация предизвикателството е прието и милиони заливат чаровницата със своите резултати. А тя показва, как най-добре може да се постигне мечтания успех.

В момента над 134 милиона души тренират по програмата на Клои и не спират да й благодарят за резултатите, които постигат. Въпреки това красавицата изрично подчертава под всяко свое видео, че не е професионален треньор и не носи отговорност, ако някой се нарани по време на тренировките й.

Пухкавелката Клои Тинг показа как вае супер тяло за 2 седмици сн. Инстаграм

Пухкавелката Клои Тинг показа как вае супер тяло за 2 седмици сн. Инстаграм

„Нямам медицинска квалификация, нито сертификат за професионален треньор. Затова ви моля, грижете се за здравето си и се допитайте до личния си лекар, ако се опасявате, че тези тренировки не са за вас“, казва още тя. А междувременно продължава да трупа популярност в социалните мрежи. Вижте сами как и защо.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар