От втория опит! Ричард преспа с Розмари във ВИП Брадър (Вижте как се развихриха под завивките)

Ричард все пак успя да прави секс с Розмари пред камерите на ВИП Брадър

Ричард и Розмари стигнаха до края във ВИП Брадър

Ричард от ВИП Брадър все пак постигна своето и вкара Розмари в леглото си! Фитнес мачото успя да прави секс с моделката пред камерите на шоуто, за кеф на продуцентите и зрителите.

„Ако го направим отиваме на финал. Ще направим такова шоу… Рейтингът ще е и за двамата“, обърна се Ричард към палавата моделка. Първоначално Розмари отряза фитнесджията като му каза, че има семейство, което гледа и приятел, който обича.

Ричард и Розмари
Снимки: Нова ТВ

„Не съм боклук и не мога да направя това. Първо ме номинираш, а после искаш да правиш секс с мен“, отряза го Розмари и се обърна на другата страна в общото им легло, малко след което – заспа. Оказа се, че за неудържимия Ричард не е проблем, че моделката е заспала. Когато лампите в Къщата изгаснаха, той прибегна в действие, а моделката запя друга песен. Ричард пусна пипалата си под юргана на Розмари и се разнесе стон из цялата къща. Камерите уловиха страстния момент между двамата, в който Ричард най-вероятно бърка в бельото на моделката, а тя по никакъв начин не се дърпа.

В последствие движенията им под завивките не оставиха никакви съмнения, че двамата са стигнали съвсем до края. На сутринта самият фитнесджия отиде да се похвали за „великата си постъпка“ пред Стефан, като обяви, че това се е очаквало от него още с влизането, предават от Блиц.

Снимка: Нова ТВ
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.