Отслабналата Ивана събра погледите с манекенска визия (Певицата по-стройна от Галена – Снимки)

Отслабналата Ивана се е вталила като манекенка

Ивана се показа в топ форма при гостуването си в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ в понеделник вечерта. 52-годишната певица смело показа фин крак с роля с дълга цепка, а фигурата й напомняше за времето, в което пееше „100 патрона“. Hotnews.bg припомня, че Ивана качи близо тридесет килограма заради Хашимото.

Тя предполага, че е страдала от проблемите с щитовидната жлеза от години, но просто не е намерила време да си направи изследвания.

Ивана слаба
Снимки: ХотНюз

„Сега не спазвам никакъв хранителен режим, ям абсолютно всичко, но в малки количества…Сега хапвам още като стана от сън-може да е ябълка, банан, нещо малко, но с него обмяната на веществата започва още сутринта”, сподели легендата преди две години и днес резултатите са видими. Ивана призна още, че страдала от намеците за килограмите си, то днес има повод да се гордее.

Заради пандемията не можехме да я видим на живо, а на снимките в инстаграм отдавна не вярваме. Вчера на екрана обаче Ивана си показа тънка като газела и дори по-слаба от Галена, която гостува в същото студио само преди няколко месеца, пише hotnews.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.