Отнеха короната на мис Украйна след чутовен скандал! (Миската потресе журито с нагла лъжа)

Гласувайте за статията

Чутовен скандал с мис Украйна, скрила от всички, че очаква дете

Чутовен скандал с мис Украйна разтресе Европа. Оказа се, че носителката на титлата за най-красива украинка е родила дете. И е скрила този факт от организаторите на конкурса, тъй като нямало да й позволят да участва в този случай. Вероника Дидусенко спечелила състезанието след оспорвана надпревара, но след победата, короната бързо паднала от главата й.

В документите за кандидатстване за конкурса, брюнетката пропуснала да спомене една малка подробност.., че има дете.

Според правилата за участие, в конкурсите за красота „Мис“ право на участие имат единствено неомъжени жени, които нямат деца. И това правило остава неизменно. Тези две изисквания не важат за конкурсите с титла „Мисис“, поради което и разведени майки с деца смело се включват в надпреварата, особено ако го позволява регламентът.

Вероника обаче решила да скрие новината, че е майка на дете и малко след като спечелила титлата истината се разкрила. Последвал чутовен скандал, по време на който журито веднага й отнело короната. Дидусенко не само, че няма право повече да се нарича мис Украйна, но също така е загубила и правата си да участва в конкурса „Мис Свят“.

Сега пред организаторите стои една доста сложна дилема. Тъй като финалът на Мис Свят наближава, те трябва в най-кратки срокове да вземат изключително важно решение. От него зависи дали новата мис Украйна ще бъде избрана с втори конкурс, или първата подгласничка на настоящата миска ще замине за мис Свят.

Това е прецедент в състезанието и решението се очертава доста сложно. Затова и организаторите все още не са взели решение по въпроса.

Страхотен скандал с мис Украйна сн. Инстаграм

Страхотен скандал с мис Украйна сн. Инстаграм

Иначе в историята на световния конкурс, корони са отнемани заради манипулиран вот, пластични операции и дори снимки без дрехи. Но за първи път някоя от участничките крие дете. Което си е истински прецедент.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар