Виж българката, която замества Емили в Отмъщението! (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Стела Ангелова е доста популярна в професията си в Холивуд и е търсена за някои от най-хитовите ленти в световното кино

Стела Ангелова

Познай коя коя е?

Емили ван Камп – главната актриса от хитовия сериал „Отмъщението“, си има двойничка, която е българка. Стела Ангелова е копие на Емили и неслучайно я замества в екшън сцените.

Дубльорката на американската актриса е родена в Търговище и у нас се е изявявала като състезателка по художествена гимнастика с близо 300 медала.

„С Емили се работи чудесно, тя е танцьорка и е доста пластична. Така по-рядко ми се налага да я замествам в опасните сцени“, разкрива Стела зад кулисите. Все пак не й е трудно да се прави на отмъстителката Аманда (или Емили), тъй като двете наистина много си приличат, както личи от снимките.

Стела Ангеловае доста популярна в професията си в Холивуд и е търсена за някои от най-хитовите ленти в световното кино. Като каскадьорка сме я виждали в „Трансформърс 2“, в „Аватар“, в сериала „Истинска кръв“ и много други.

Името на нашата красавица преди време бе спрягано в топла връзка с Рики Мартин. Тъй като двамата са си доста близки, в светските медии се говореше, че имат интимни отношенията. Истината е, че Стела и Рики са приятели от 13 години, но никога не са били интимни. А и да не забравяме, че Мартин по-скоро клони към своя пол…

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар