Открийте разликите! Алекс Петканова се превърна в копие на Ирина Тенчева (Снимки)

Гласувайте за статията

Алекс Петканова вече ще живее с лицето на Ирина Тенчева

И това щеше да бъде интересно, ако инфлуенсърката участваше в предаване за имитатори. За жалост обаче, Алекс Петканова няма подобни мераци за изява в телевизията, а гордо разхожда визията на Ирина Тенчева съвсем доброволно и безплатно. Последните ѝ кадри в мрежата изумиха аудиторията и по-голямата част от феновете на практика не виждат разликата между двете. Откакто си клъцна носа, жената на Дани е неузнаваема.

Алекс Петканова, ти ли си?

Алекс Петканова, ти ли си?
Снимка: Инстаграм

Така характерната за нея гърбица вече я няма и обонятелният ѝ орган придоби съвсем друг вид. За нещастие, тотално ѝ смени и физиономията. Както можете сами да се убедите, Алекс Петканова не се различава от Ирина Тенчева. Къдравата коса, прибрана под черната шапка, специфичната поза и мимика максимално я доближават до визията на някогашната телевизионна водеща. И ако за развлечение тя днес се занимава с кулинария и ресторантьорство, Алекс сякаш е влязла в кожата ѝ и рекламира бизнеса ѝ.

Открийте разликите!

Открийте разликите!
Снимка: Инстаграм

Как се случи подобно чудо, можем само да гадаем. Съвместната ринопластика на Алекс и Дани Петканови взриви мрежата и предизвика бурни коментари. Свикнали сме личният им живот да бъде изцяло на показ и както се казва, само игричките в спалнята си не са ни показали. И ако моделката прилича на Ирина, то мъжът ѝ отнесе доста подигравки заради приликата си с Алън Харпър от „Двама мъже и половина“. В крайна сметка и двамата по-скоро се лишиха с част от личността си, за да минат за по-красиви и с правилни пропорции.

Алекс Петканова не прилича на себе си

Алекс Петканова не прилича на себе си
Снимка: Инстаграм

„Жалко, вече не приличаш на себе си, а беше толкова красива и естествена!“, „Помислих,че е Ирина Тенчева“, „Не можах да те позная на първата снимка, красива си и с новото носле, но излъчването ти се е променило!“, цитира част от коментарите за по-красивата половинка в двойката woman.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар