април 19, 2024

Открийте разликите! Алекс Петканова се превърна в копие на Ирина Тенчева (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/otkriyte-razlikite-aleks-petkanova-se-prevarna-v-kopie-na-irina-tencheva-snimki/164765 Kliuki.net
Открийте разликите! Алекс Петканова се превърна в копие на Ирина Тенчева (Снимки)

Алекс Петканова вече ще живее с лицето на Ирина Тенчева

И това щеше да бъде интересно, ако инфлуенсърката участваше в предаване за имитатори. За жалост обаче, Алекс Петканова няма подобни мераци за изява в телевизията, а гордо разхожда визията на Ирина Тенчева съвсем доброволно и безплатно. Последните ѝ кадри в мрежата изумиха аудиторията и по-голямата част от феновете на практика не виждат разликата между двете. Откакто си клъцна носа, жената на Дани е неузнаваема. [caption id="attachment_187611" align="aligncenter" width="300"]Алекс Петканова, ти ли си? Алекс Петканова, ти ли си?
Снимка: Инстаграм[/caption] Така характерната за нея гърбица вече я няма и обонятелният ѝ орган придоби съвсем друг вид. За нещастие, тотално ѝ смени и физиономията. Както можете сами да се убедите, Алекс Петканова не се различава от Ирина Тенчева. Къдравата коса, прибрана под черната шапка, специфичната поза и мимика максимално я доближават до визията на някогашната телевизионна водеща. И ако за развлечение тя днес се занимава с кулинария и ресторантьорство, Алекс сякаш е влязла в кожата ѝ и рекламира бизнеса ѝ. [caption id="attachment_187614" align="aligncenter" width="300"]Открийте разликите! Открийте разликите!
Снимка: Инстаграм[/caption] Как се случи подобно чудо, можем само да гадаем. Съвместната ринопластика на Алекс и Дани Петканови взриви мрежата и предизвика бурни коментари. Свикнали сме личният им живот да бъде изцяло на показ и както се казва, само игричките в спалнята си не са ни показали. И ако моделката прилича на Ирина, то мъжът ѝ отнесе доста подигравки заради приликата си с Алън Харпър от "Двама мъже и половина". В крайна сметка и двамата по-скоро се лишиха с част от личността си, за да минат за по-красиви и с правилни пропорции. [caption id="attachment_187616" align="aligncenter" width="300"]Алекс Петканова не прилича на себе си Алекс Петканова не прилича на себе си
Снимка: Инстаграм[/caption]

"Жалко, вече не приличаш на себе си, а беше толкова красива и естествена!", "Помислих,че е Ирина Тенчева", "Не можах да те позная на първата снимка, красива си и с новото носле, но излъчването ти се е променило!", цитира част от коментарите за по-красивата половинка в двойката woman.bg.