СМЯХ! Виж как изправиха Отварачката пред черната дъска

Гласувайте за статията

Мара се върна в първи клас да учи българската азбуката

 

Обиколката на фолкпевицата Мария из страната беше споделена в социалната мрежа. Миньончето явно е тръгнала с Гущеров по забележителностите из страната и при всяка възможност се щраква за спомен.

Мария се кефи да показва буквите като даскалка

Мария се кефи да показва буквите като даскалка

Феновете й също стават съпричастни с нейните лични изживявания, а Марчето се чувства длъжна да им ги покаже, както подобава на една истинска звезда. Е, сега дали е така или не, ние няма да оспорваме, но интерес сред хората предизвика кадър, на който е видно, че Отварачката е изправена пред черната дъска.

"Всичко родно любя, тача и милея."

Всичко родно любя, тача и милея…

Мнозина се притесниха за нея дали пък няма да се връща в първи клас и да започва с обучението си отначало преди да се е изложила максимално, както го направи Черната Златка. Оказва се, че брюнетката за първи път се сблъсквала с азбуката на старобългарски и била толкова очарована, че спонтанно грабнала показалката да се прави на възпитателка. След това помолила половинката си да я запечата на лента. После пък решила да опита да пише с перо по примера на древните и ухилена до уши тя доволна позира в новите си занимания.

Спокойно! Все още нямаме повод да смятаме, че Мара ще зарязва чалгата и ще става даскалица, въпреки че някои намират това й амплоа за успешно…поне като визия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар