Наградите Оскар 2017 завършиха с чутовен гаф – сгрешиха филма-победител (Вижте излагацията)

Гласувайте за статията

Наградите Оскар 2017 не минаха без жестока издънка

Сериозен гаф беляза церемонията по раздаването на наградите Оскар 2017

Наградите Оскар 2017 завършиха с чутовен гаф. Иначе бляскавото събитие не премина без сериозна издънка, която беше определена за най-голямата в цялата му история. При това издънката се случи на обявяването на победителя в най-престижната категория – тази за най-добър филм.

Честта да обявят кой печели статуетката се падна на Фей Дънауей и Уорън Бийти, който с усмивка съобщи, че това е „Ла Ла ленд”.

Оскар 2017Мигновено екипът на филма беше обхванат от еуфория, но само след секунди лицата на всички замръзнаха, тъй като се оказа, че е отворен грешен плик и победител всъщност е лентата „Лунна светлина”.

Цялата плеяда звезди от киногилдията изпадна в ступор от гафа и буквално не можеше да осъзнае дали всичко се случва наистина или е някаква нелепа шега от сценария на церемонията.

В крайна сметка, беше потвърдено още веднъж, че „Лунна светлина“ печели, а гафът попари доброто настроение на знаменитостите в залата, предават от ПИК.

Подобен гаф не се е случвал до момента на сцената на раздаването на престижните статуетки, но не е прецедент в света на шоубизнеса като цяло.

По време на избора на нова Мис САЩ миналата година водещият също обърка пликовете и обяви за победителка първата подгласничка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар